Valpkurs / Grundkurs

För att gå kurs hos oss ska du vara medlem i Tyresö BK, eftersom vi är en ideell förening. För dig som vill gå ValpGrundkurs så kan du bli medlem när du fått besked om att du kommit med på kursen.

Kursavgiften ska vara betald senast 14 dagar före kursstart (om inte annat meddelats).

Anmälan gör du genom att fylla i Kursanmälan.

En lektionstimme (Ltim) = 45 minuter.

KURSUTBUD Våren 2021

Tillsammans med min valp / hund

Pris: 1 600,00 kr
Fika för en person ingår i priset

Kursens längd: 18 Ltim
Max antal deltagare: 8 st

Krav för deltagande:
Valpen/hunden ska vara
- äldre än 3 mån
- vaccinerad
- registrerad i jordbruksverket

På denna kurs sätter vi grunden för vår samvaro med hunden.

Med detta menar vi det som de flesta hundägare vill lära sina hundar, och som de flesta hundar behöver. Vi börjar lätt och kan utöka svårigheterna efter individ och situation.

* Kontakt och uppmärksamhet på sin tränare inkl impulskontroll och/eller fråga först

* Gå fint och följsamhet - Gå vid sidan eller gå och nosa utan att dra i kopplet, kunna möta hundar, joggare etc

* Sitt / Ligg / Stå - På kommando och vara kvar till man får ett nytt direktiv

* Inkallning - Alltid, oavsett situation …..

* Bara vara - Passivitet, bestämmande, fikaträning

* Hantering - Hundägaren och/eller andra ska kunna visitera, känna och klämma, kunna sköta vård av klor, päls, öron etc

Sedan ska hunden få mycket kärlek och vänlig kroppskontakt. Den ska ha ett bra liv; gå på sköna promenader, få uppleva olika miljöer, få aktivering i form av kravlösa tricks, nosaktivering etc …

Kursen startar: 2021-04-24  11:00

Dag och tid: Lördagar 11:00 - ca 13:00

Kurstillfällen: 6 lördagar - varje vecka

Instruktör: Helen Gifting

Betalas före: 2021-04-09

Övrig info: OBS! Första gången träffas vi på vår parkering i slutet av Gammelströms väg.

Kursen startar: 2021-04-24 14:00

Dag och tid: Lördagar 14:00 - ca 16:00

Kurstillfällen: 6 lördagar

Instruktör: Helen Gifting